Hyra flyttfirma i Stockholm

Har ni köpt ny bostad och ska flytta? Ont om tid för flytten? Eller har någon av er problem med hälsan som gör det svårt att bära tunga saker? Då kan lösningen vara att anlita en flyttfirma som hjälper er med flytten. När du anlitar en flyttfirma betalar du oftast en timpenning och den kan variera mellan 500 till 1000 kr i timmen. Tänk på att ta in offerter från flera flyttfirmor.

Att anlita flyttfirma

När du ska ta in offerter från olika flyttfirmor bör du även kolla så att firmorna har försäkring. Du kan be dem om deras försäkringsuppgifter. Det är en trygghet för dig om något skulle hända under flytten. Tänk på att fråga om det ingår flyttkartonger och emballage i priset eller om det är något du ska stå för själv. Hyra flyttfirma i Stockholm är lite enklare eftersom du har ett större utbud av firmor.

Planera inför flytten

Räkna med att det går åt ungefär en flyttkartong per kvadratmeter. Då vet du hur många kartonger du behöver samt att du kan räkna ut ungefär hur mycket tid det kommer att ta att packa. Behöver du hjälp att packa så har vissa firmor service för detta. Då får du hjälp att packa det som är mest ömtåligt som tillexempel porslin. När du ska hyra flyttfirma i Stockholm så tänk på att firman bara vill ha kontakt betalning kan det vara bäst att välja en annan firma. Se till att din flyttfirma är seriös.

De flyttbilar som används är stora. En flyttbil rymmer ca 100 kvm bohag så med en flyttbil kommer du långt. För att underlätta din flytt är det bra om du märker upp alla kartonger med vilket rum de ska till. Då kommer kartongerna på rätt plats från början och det blir mycket lättare för dig när du ska packa upp. Det kan vara bra att lägga ut skydd på golvet i ditt nya boende eftersom det blir mycket spring under flytten.

Med flyttfirma kommer din flytt bli lättare

Att flytta tar alltid tid och det är mycket att tänka på. Du kan hyra flyttfirma i Stockholm och det kommer att göra flytten lättare för dig. Det är alltid skönt att få hjälp av proffs. Är ni en större familj med stort bohag som ska flytta kan det vara särskilt bra att anlita en firma som hjälper er. Passa på att rensa ut och sälja eller slänga saker ni inte längre behöver. På sätt får ni en fräsch start i ert nya boende.

Hyra flyttfirma i Stockholm hjälper dig vid flytten