5 Tips när du ska flytta kontor

Om du ska byta till ett annat kontor av någon anledning kan det vara bra att läsa vår text med 5 Tips när du ska flytta kontor. Då kan flytten gå snabbare, enklare och dessutom slipper du glömma något viktigt. Fortsätt läsa för att ta del av alla våra tips!

5 Tips när du ska flytta kontor till ny plats

Kontakta reklambyrå eller liknande

Om företaget ska flytta till ett nytt kontor på en ny adress kan det vara en god idé att ta kontakt med en reklambyrå eller liknande och se till att skyltar, mallar och visitkort uppdateras.

Lås och larm

När kontoret ska flyttas är det också bra att se till att säkerheten i den nya lokalen är minst lika bra som i den gamla. Om försäkringsbolaget ställer krav på larm och lås är detta viktigt att kolla upp.

Nya adresser och nummer

Om företaget byter adress och telefonnummer är det viktigt att detta marknadsförs samt att eventuella kunder notifieras. Dessutom måste informationen marknadsföras internt och externt. Det är också bra om fördel om företaget adressändrar och beställer eftersändning.

Inköp av nya möber

När företaget ska flytta kanske de tär dags att köpa in nya möbler. Det finns flera ytor som är bra att beakta. Reception och besöksrum är bara två av dem. Det är också bra att göra en ritning över möblemanget.

Packa sakerna rätt

När det är dags att packa ner företagets olika saker gäller det att packa dem rätt. En bra idé kan till exempel vara att markera upp och anteckna på kartongerna vad de innehåller samt var de ska ta vägen.