5 Tips när du ska flytta ditt hus

Här följer 5 Tips när du ska flytta ditt hus. Har du förälskat dig i ett visst hus men läget är inte riktigt rätt? Situationen kan kännas hopplös men misströsta inte längre, idag går det att flytta både hus och hem för den som är envis, har tålamod och är redo att betala priset.

5 Tips när du ska flytta ditt hus

Gör din läxa

Vissa hus, men långt ifrån alla, går att flytta. Ålder och konstruktion av huset är oftast det som avgör om det går att flytta på det. Ta kontakt med en expert som kollar om stommarna klarar en eventuell flytt.

Utvärdera olika leverantörer av flytt

Det finns många idag som erbjuder den här sortens service. Innan du bestämmer dig för en leverantör så kan det vara klokt att höra runt bland vänner och bekanta om de kan rekommendera någon speciell.

Be om referenser

Oberoende av hur du fått tag i en lämplig kandidat som ska flytta ditt hus så fråga om referenser. Alla arbetsgivare gör detta för att se om arbetstagaren verkligen är så bra som de påstår.

Jämför alltid priser

Kom ihåg att priser kan skilja mycket mellan olika firmor. Fråga referenterna vad de har fått betala, sök på nätet mellan olika leverantörer och tänk på att det är ditt hem är värt det bästa.

Försäkringar och skydd

När man anlitar en firma för att flytta ens hus så är det viktigt att de kan uppvisa sina försäkringar och sätta dig på samma. Om något skulle hända och firman vänder dig ryggen så kan du själv kontakta försäkringsbolaget.